Itäharju MILSIM ja BRUTALITY


Itäharjun superviikonloppuna ohjelmaa kahtena päivänä peräkkäin!

Itäharjun pelialueella pelataan Itäharju MILSIM lauantaina 17.9. Itäharju MILSIM on osa Itäharjun superviikonloppua, lauantain pelien lisäksi sunnuntaina kilpaillaan Itäharju Brutality -kisoissa! 

Itäharju MILSIM lauantaina 17.09.

Itäharju MILSIMissä Operaattorit pelaavat maaliosastoa vastaan neljässä skenaariossa. Pelit ovat eläytymispainoitteisia, hidastempoisia ja pyrkivät realismiin! Tämä on hyvä pitää mielessä, kun varustaudut ja asennoidut peleihin.

Peleissä noudatetaan Turku Airsoft ry:n sääntöjä muutamin poikkeuksin. Lue poikkeukset Kuulaportin tapahtumasivulta.

Tilaisuudessa on K18-ikäraja. Osallistumismaksu on 15€.

Mikäli olet kiinnostunut toimimaan maaliosastossa, ota yhteyttä pelinjohtoon (esim. Discordissa).

Kuulaportin tapahtumasivulle TÄSTÄ.

Itäharju BRUTALITY sunnuntaina 18.09.

Sunnuntain Itäharju BRUTALITY kilpailu on osa Itäharjun superviikonloppua, kun lauantaina viikonloppu avataan MILSIM-peleillä! 

Itäharju BRUTALITYSSÄ jokainen pääsee testaamaan ampumataitojaan äärimmilleen viedyillä radoilla! Kilpailu yhdistelee airsoftia, practical-ammuntaa ja sovellettua reserviläisammuntaa sekä kaikkea sitä mistä nyt voidaan edes kilpailla tässä ennennäkemättömässä kokonaisuudessa! Radoilla ammutaan perinteisiä sekä elektronisia Attack Sense tauluja, suoritetaan muita haasteita ja pyritään saamaan mahdollisimman nopea aika radasta. 

Kahden radan yhteistulos ratkaisee, kärkikastin kanssa ratkaisee finaalikierros.

 Kilpailla voi kahdessa sarjassa, vapaammassa jokamiessarjassa tai operaattorisarjassa. Molemmat suorittaa samat radat, mutta operaattorisarjassa radalla on hieman lisäesteitä ja käytetään kiväärin lisäksi myös pistoolia.

Kilpailuun mahtuu mukaan enintään 20 kilpailijaa. Kilpailumaksu 15 €, joka sisältää kilpailun osallistumisen ja grillitarjonnan. 

On hyvä muistaa, että kilpailussa jokainen suorittaa radan erikseen, joten odottamista ja istuskelua tulee olemaan päivän aikana! 

BRUTALITY tapahtumasivu Kuulaportissa TÄSSÄ!

Mistä pääsi sinne Discordiin?

Kysymyksissä, ehdotuksissa ja hypetyksissä voitte käyttää Turku Airsoft ry:n discord-palvelinta https://discord.gg/QYXgzuA3WR