Jäsenkirje 10/22 vol 2.


Tässä kuulumisia yhdistykseltä jäsenistölle.

Pako Kakskerrasta oli menestys!

Pako Kakskerrasta oli kuluneena viikonloppuna ja se on saanut paljon kiitosta osallistujilta. Järjestäjät ovat kynä sauhuten kirjoittaneet muistiinpanoja miten saadaan järjestettyä suitsutusta saanut tapahtuma vieläkin paremmin.

Ilmassa on ollut puhetta, että tällaista skenaario-konseptia voisi järjestää toisenkin alueellisen yhdistyksen kanssa vuorotellen. Mikäs sen parempi kuin päästä oppimaan ja katsomaan kun muut tekee ja sitten näyttää omaa osaamistaan myös muille.

Kiitos kaikille järjestäjille ja puuhamiehille, jotka olivat mukana luomassa Escape From Tarkov henkistä peliä myös airsoft-kentille. Luultavasti ensi kertaa, ellei maailmassa, niin ainakin Suomessa.

Osallistujat voivat käydä jättämässä kullanarvoista palautetta tällä lomakkeella. Se ei vie paljoa aikaa, mutta siitä on äärettömästi apua:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf721HIl7YKkNWbWqzQm0NI2phDQdBtiHnMrgcW8ZpORmdL6w/formResponse

Kuluvana viikonloppuna on hulinaa Häämäellä

Viikonloppuna on tarjolla Häämäkeä kahtena päivänä.

Lauantaina pelataan Häämäellä. Muista ilmoittautua Kuulaportissa ennakkoon, sillä tarvitaan vähintään 10 ilmoittautunutta perjantaina kello 18.00, että peli. järjestetään. Ilmoittautumaan ja tarkastamaan aikataulut pääset Kuulaportista https://www.kuulaportti.fi/index.php?page=event&id=537.

Sunnuntaina laitetaan hihat heilumaan, sillä tulossa on VXT-sarjan skenaariopeli ja kenttää pitää valmistella sekä talvi-, että skenaariokuntoon. Talkoot ovat se tapa, jolla yhdistyksen ei tarvitse ostaa palveluita ulkopuolisilta palveluntuottajilta ja rahaa saadaan käytettyä mukavempiin juttuihin. Kannattaa siis osallistua. 
Lisäksi osallistuminen kannattaa myös sen vuoksi, että opit tuntemaan kentän paremmin ja pääset tutustumaan muihin tekijöihin. 

Ilmoittautuminen on tärkeää, jotta osataan varata oikea määrä evästä ja työkaluja yms. tarpeita. Ilmoittaudu siis täällä: https://www.kuulaportti.fi/index.php?page=event&id=536
 

VXT – The Line K18 29.10.2022

VXT-sarja saa jatkoa, kun keltainen ja punainen kohtaa uudestaan Häämäellä. Conquest-pelimuodolla toteutettava peli on käynnissä koko päivän, joten luvassa on varmasti voimapaino-suhteiltaan hyvin muuttuva peli.

Skenaario on täynnä, mutta huhupuheiden mukaan lähiaikoina saattaa aueta muutamia lisäpaikkoja. Seuraa siis tiedotusta kaikissa medioissa.
Loppuunmyyty tapahtuma olkoon myös oppina niille, jotka aina ilmoittautuvat viime hetkillä…

Skenaariossa on K18 ikäraja.

Tiedot ja ilmoittautuminen Kuulaportissa https://www.kuulaportti.fi/index.php?page=event&id=462.
 

Varustevuokraamo hetkellisesti kiinni

Matriarkka uusii jälleen vuokrakalustoaan, joten yhdistyksen varustevuokraamo on hetkellisesti kiinni. Specna Armsin Core-sarjalaiset saivat väistyä Edge-sarjalaisten tieltä. 

Matriarkka toteuttaa varusteissaan periaatetta, jossa kaikki välineet ovat sellaisia millä itse haluaisi pelata, ajanmukaisia ja ehjiä. Ja meillehän tämä sopii passelisti!