MilQuest haasteeseen osallistuminen


Turkusoft on 13.1.2024 haastanut muut airsoft-yhdistykset, -joukkueet ja yhdistyksen jäsenet kuntohaasteeseen.
Tässä artikkelissa ohjeet miten osallistua mukaan.

Ilmoittautuminen MilQuestiin tapahtuu osoitteessa MilQuestin sivuilla. Ilmoittaudu kurssille ohjeiden mukaan.
Voit osallistua kurssille joko yksilönä tai voit ilmoittaa kuuluvasi tiimiin. Ilmoittautuminen tiimiin tehdään kurssialustalla, kun kurssi on käynnistynyt. Turkusoftin tapauksessa tiimisi on ”Turku Airsoft ry – Turkusoft”.

Koska käynnissä on kilpailu muita yhdistyksiä ja ryhmiä vastaan on mukava tietää, että olemme voitolla. Siksi kannattaa tehdä yhdistyksen medioissa tietäväksi että osallistut haasteeseen. Osallistumalla itse motivoit myös muita osallistumaan.

Koska olemme jo saaneet pistepörssin auki MilQuestilla on meidän logo, mutta varmuudenvuoksi se on ladattavissa ja toimitettavissa myös täältä: https://www.dropbox.com/scl/fi/n7dyet2iy5oax3qr7cjo0/Turkusoft_logo_2020_final_RGB-01-1.png?rlkey=pcr3dcyo3v2oc9cnk8m49vq51&dl=0

Kannattaa myös huudella asiasta ennen ilmoittautumista sillä viiden hengen porukalla haasteen voi aloittaa omalla aikataululla ja teeman saa valita itse. 10 viikon haaste on vaativa ja porukassa siitä suoriutuminen voi olla helpompaa.
Läpäisyprosentti on 35%. Onko se sitten vähän vai paljon? Tiedä siitä, mutta numeroina se kertoo, että moni aloittaa mutta ”never get it done” >>ei koskaan saa tehtyä>>.

Kaikkista tärkeintä on pyrkiä ylittämään itsensä!

Jaksamista, motivaatiota