Häämäki


Häämäki on yhdistyksen toinen pääasiallinen metsäpelialue. Pelialue sijaitsee Turun ja Kaarinan rajalla, ohikulkutien varressa, Orikedon vieressä.

Pelialueen osoite on Särväntie 60.

Maasto

Pelialue jakautuu suuren sähkölinjan mukaan kahteen puoleen. Linjan pohjoispuolella on avonaisempaa metsää ja enemmän korkeusvaihteluja. Sähkölinjalla on avonaista maastoa, jonne on rakennettu suojia ja rakennuksia.

Maasto koki kasvojenkohotuksen 2021 – 2022, kun yhdistys peruskunnosti metsän.

Ajo-ohjeet

Fölin paikallisliikenteellä pääse pelipaikalle linjoilla 14 ja 15, jäädessäsi pysäkeillä 658/659 Liekakatu. Pysäkiltä on noin noin viidensadan metrin matka pelialueelle.

Omalla autolla saapuessa ohikulkutietä pitkin, nouse Topinojan liittymästä, Orikedon ja Ravattulan liittymien välistä. Käänny kohti Oriketoa ja Särväntie kääntyy seuraavana vasemmalle Pitkäsaarenkadulta.

Orikedon suunnasta, Vanhaa Tampereentietä saapuessa käänny Polttolaitoksenkadulle, josta käännytään Autokadulle. Autokatua pitkin pääset Kuormakadulle, joka johtaa Pitkäsaarenkadun kautta Särväntielle.

Pysäköinti tapahtuu Särväntien varteen ennen pelialuetta olevan peltoaukean kohdalla. Metsän kohdalle ei saa pysäköidä, sillä tie on varsin kapea. Alueella on maataloutta, joten suurempienkin koneiden on päästävä autoista ohi.

Offgame-alue sijaitsee noin viisikymmentä metriä metsän alkamisen jälkeen. Särväntieltä nousee polku ylös offgame-aluetta kohti 

Pelialue sateliittikuvasta. Pysäköinti tapahtuu ennen metsäaluetta kuvan vasemmassa reunassa. Offgame sijaitsee punaisen merkin vasemmalla puolella, noin mutkan kohdalla. Tieltä nousee selkeä polku ylös metsään