Itäharju


Itäharju poistui käytöstä 28.12.2022. Uusi rakennettu alue on Tiilitehdas Kärsämäessä.

Itäharjun pelialue on yhdistyksen ensimmäinen rakennetun ympäristön pelialue, joka sijaitsee Itäharjun teollisuusalueella.

Osoite on Ilmarisenkatu 4-6.

Pelialueella on biokuulapakko!

Huom! Alueen keskeisen sijainnin vuoksi, on erityisen tärkeää kuljettaa pelivälineet alueelle kasseissa, piilossa ohikulkijoilta sekä käyttää maalaisjärkeä alueella toimiessaan!

Maasto

Pelialue koostuu kolmesta rakennuksesta, sekä niiden väliin jäävästä piha-alueesta. Alueen suurin rakennus Karjakadun ja Ilmarisenkadun varressa on kaksikerroksinen melko avointa teollisuushallia. Toinen Ilmarisenkadun varressa sijaitsevista taloista on asuinarakennus, jossa on kaksi asuntoa sekä toimistotila, niin ikään kahdessa kerroksessa. Kolmas rakennus on kaksikerroksinen piha-rakennus, joka on sisältä hyvin avoin.

Ajo-ohje

Paikallisliikenteen linja 32 sekä 42 tulevat aivan pelialueen lähelle Kalevantien varteen.Autolla käänny Kalevantieltä Itäharjun Lidlin kohdalta, pelialue on tien oikealla puolella. Erillistä pysäköintiä alueella ei ole, mutta Ilmarisenkadulle voi pysäköidä vapaasti autoja liikennesääntöjä noudattaen. Pelialueen pohjoispuolella on maksullinen pysäköintialue. 

Vuokraa Itäharjun pelialue omaan käyttöön! 

Itäharjun pelialuetta voi vuokrata omaan käyttöön. Turku Airsoft ryn jäsenille hinta on 50 € ja muille 150 €. Vuokra on päivävuokra ja alueella on paikalla aina yhdistyksen edustaja valvomassa alueen käyttöä. 

Voimme myös järjestää pelit sekä vuokravälineet ryhmille, ole yhteydessä sähköpostitse ja pyydä tarjouspyyntö!