Tiilitehdas


Toimintaurheilukeskus Tiilitehdas on Turku Airsoftin kotipesä ainakin seuraavat 4 vuotta. Rikkaalla historialla varustettu rakennus ja sen tonttialue on toiminut vuosien saatossa perunajauhotehtaana, Tiilitehtaana sekä rakennusliikkeen varastona. Nyt tarkoitus on koota toimintaurheiluharrastajat yhteen paikkaan.Toimintaurheilu? Se on termi, joka on käännetty englanninkielisestä termistä ’action sport’. Tämä kuvaa hyvin erilaisia lajeja, joilla on samanlaiset tarpeet, mutta jotka eivät käy suoraan ristiin. Termi ei myöskään poissulje uusia lajeja tai lajimuotoja. Edustatko jotain muuta lajia kuin airsoftia tai oletko taho, jolle rakennettu alue olisi tarpeen? Ole yhteydessä ja pohditaan miten sovitaan yhteen.

Yhteistyökuviot. Yhdistyksen ja yhdistyksen toiminnan kannalta tärkeä tekijä on yhteistyötahot. Vain yhdessä harrastamisen kulut saadaan pidettyä kurissa sekä tilat toimivina ja turvallisina. Ole yhteydessä, jos yhteistyökuviot Tiilitehtaalla kiinnostaa.

Työluonnos yläkerrasta vr 001.

Osoite Hiidenpaltanpolku 5, Turku (Kärsämäki)
Lähin katu, joka löytyy navigaattorilla on Puustellinkatu.

Lähestysmisohje Puustellinkadulta käännytään tielle, joka johtaa tasoristeyksen yli. Tasoristeyksen jälkeen heti vasemmalle.