Pelit jatkuu!


Vihdoinkin se päivä on täällä, Turku Airsoft ry pääsee avamaan kauden 2021 muutaman kuukauden tauon jälkeen.

Kausi avataan Häämäessä lauantaina 10.30 alkaen, karkelot jatkuu sunnuntaina Kakskerrassa 11.00 ja kaupanpäälle ensi viikolla torstaina avataan Itäharjun portit kello 17.00.

Peleihin pääsee ilmoittautumaan täältä:
Häämäen pelit lauantaina 15.5 https://beta.kuulaportti.fi/?page=event&id=18
Kakskerran pelit sunnuntaina 16.5 https://beta.kuulaportti.fi/?page=event&id=19
Itäharjun pelit torstaina 20.5 https://beta.kuulaportti.fi/?page=event&id=20

Pelejä jatketaan näin alkuun tutuksi tulleella 10 hengen rajoituksella ja pelit ovat nyt alkuun vain jäsenille. Jäsenet saavat sähköpostiin salasanan, joka toimii kuulaportti-ilmoittautumiseen. Jokaisen pelaajan on hyvä käyttää omaa järkeä ja vaikka kuinka polttelee päästä pelaamaan, jäädä kotiin, mikäli tuntee olonsa flunssaiseksi. Offgamealueella on myös hyvä muistaa pitää vähintään kahden metrin turvavälejä. Pelialueella se voi olla pelitilanteessa hankalampaa, mutta pidetään se silti mielessä.

Nykyiset rajoitukset ovat voimassa toukokuun loppuun asti. Seuraamme jatkuvasti muuttuvia viranomaisohjeita ja muutamme käytäntöjä tarpeen vaatiessa.

Pelit tulevat muuttumaan hieman!

Jatkamme toukokuun entiseen tapaan, niin että metsäpelit Kakskerran, Häämäen ja Raision pelialueilla ovat ilmaisia ja Itäharjun pelialueen pelimaksu on 5 €. Kesäkuun aikana tulemme päivittämään pelejä niin, että kaikissa peleissä tulee olemaan pelimaksu. Turku Airsoft ry:n jäsenet voivat ladata itselleen lahjakorttia, jolla saa maksutapaetua pelimaksuista. Lahjakorttia voi käyttää tavallisten pelien lisäksi skenaariopelien ja tuotteiden maksamiseen.

Miksi keräämme jatkossa pelimaksua myös metsäpeleistä, jotka ovat tähän asti olleet ilmaisia? Myös metsäpelialueet tuovat kustannuksia, jotka tulee kattaa. Pelaajien odotukset peleistä ovat myös jatkuvasti kasvussa ja haluamme pelinjärjestäjinä vastata kasvavaan kysyntään pelialueista ja pelien laadusta. Tähän kysyntään voimme vastata kasvattamalla budjettia, jolla voimme kehittää pelilaueita ja pelien muita puitteita.