Turun Derby 25.7.2020!


Turun Derby palaa kolmannella osallaan pimeämpänä, kuin koskaan! 50 Shades of Itäharju tarjoaa ennenkokemattoman Itäharjukokemuksen entistä suuremmalla porukalla, monipuolisemmilla propeilla ja mielenkiintoisemmilla pelimuodoilla.

Pelistä lisätietoja tämän viikon aikana!
– Pelaajaraja 75 pelaajaa, kolme osapuolta joista yksi huoltaa
– 5 € pelimaksu
– Portit auki 10:00, peli käy 11:30, peli ohi noin 16:00!
– Ilmoittautuminen aukeaa kuulaporttiin pian!

Löydät tapahtuman myös facebookista: https://www.facebook.com/events/562348397776282/

Pelialue

Pelialue sijaitsee Turussa Itäharjun kaupunginosassa 1 tien varrella, lähellä Kupittaan juna-asemaa. Pelialue koostuu kolmesta rakennuksesta, joista pelialueen pohjoispuolella oleva rakennus toimii offgame alueena. Offgame-aluetta vastapäätä sijaitseva asuinrakennuksessa on kolme kerrosta, kellari, varsinainen asuinkerros sekä ullakko. Rakennuksessa on uloimmassa päädyssä toimistotila sekä pieni yläkerta, keskellä rakennusta autotalli ja pelialueen puolella kaksi asuntoa, jotka on yhdistetty sisäkautta toisiinsa. Pelialueen suurin L-mallinen talo on kaksikerroksinen tuotantotila, jonne on rakennettu erinäköisiä suojia. Sisätiloissa on hämäriä tiloja sekä paremmin valaistua aluetta, joten lamppu voi olla voittajan valinta myös päiväsaikaan!

Keskeisen sijainnin vuoksi, on ensiarvoisen tärkeää, että pelivarusteet ja aseet kuljetetaan alueelle laukuissa, eikä päällä!

Pelialueella ei ole vessoja tai jouksevaa vettä. Näköyhteyden päästä sijaitsee esimerkiksi Lidl.

Alueelle saapuminen

Pelialueelle voi saapua autolla tai julkisilla kulkuvälineillä. Pelialueen osoite on Ilmarisenkatu 6. Autolla saapuessa Ilmarisenkadun varressa on ilmaisia pysäköintipaikkoja. Alueen pohjoispuolella on suurempi 24h maksullinen pysäköintialue. Föli-busseista 32 ja 42 ajaa pelialueen ohi Kalevantietä pitkin. Julkisilla saavuttaessa on hyvä muistaa kantaa varusteet mahdollisimman huomaamattomasti, vähintään niin, että taisteluvarusteet sekä aseet on visusti laukuissa. Junalla saapuessa Kupittaan asemalle kävelymatka alueelle on noin 500 metriä.