Viikon 31 tapahtumat


Terve,

Kuluneella viikolla on jälleen tapahtunut paljon.

Yhdistyksen aikakapseli, eli foorumi otti onkeensa ja lopetti totaalisesti toimintansa. Jäämme kaipaamaan… Samalla myös nettisivut kokivat aikahypyn taaksepäin. Jotain wanhoja tietoja on voinut siis pompsahtaa esiin ja jotain on voinut kadota. Tietoja päivitellään sitä mukaa kun virheitä huomataan. Jos huomasit virheen, niin ilmoittele toki ja korjaillaan.

Tiilitehtaalla saatiin tukijoiden logoja viimein julkisivuun. Muutama mainospaikka on vielä vapaana, joten jos tukeminen mainospaikalla kiinnostaa niin ole yhteydessä tai vinkkaa kaverilla. Mainospaikkaohje nähtävissä päivityksen alaosassa.

Aitatilausta odotetaan saapuvaksi alkuviikosta. Toivotaan, että ehtisi ja saataisiin pystytettyä ennen tämän viikon Tiilitehtaan pelejä, jotta saadaan myös laituri käyttöön. Aitaa saadaan riittämään myös jonkin verran parkkipaikan suojaksi. Alkuviikosta odotetaan sateista, joten jos kastuminen ei haittaa ja festariaidan kasaaminen on verissa niin muistya nostaa kätesi. Kaikkien apua tarvitaan.

Kuulapla vaivaa maailmaa, mutta onneksi valmistajia riittää. Kioskiin on tullut uutta Nuprolin kuulaa, joka kannattaa ehdottomasti kokeilla! Pussien sijaa nämä tulevat purkeissa, joka saattaa miellyttää niitä jotka kaatavat pussinsa pöydille.

TSTOS-skenaaria Padasjoella vie paljon väkeä myös Turusta kuluvalla viikolla. Tapahtumaan voi tutustua nettisivuilla: tstos23.ehasa.org/fi. Tästä johtuen meillä ei ole viikonloppuna pelejä, mutta viikolla on senkin edestä.

TORSTAINA
Tiilitehdas. Minimioosallistujamäärä 6 henkeä. Jos väkimäärä ei täyty, vaihdetaan tapahtuma AttackSense -illaksi.
Ilmoittautuminen Suomisportissa.

PERJANTAINA
Tiilitehdas. Minimiosallistujamäärä 6 henkeä.
Ilmoittautuminen Suomisportissa.

PAKO HÄÄMÄESTÄ
Ilmoittautuminen aukeaa huomenna 1.8.
Ilmottautuminen Kuulaportissa.

PS. Tätä kirjoittaessa tuli ilmoitus, että aitakuorma on saapunut!

Best,
Hannu
Puheenjohtaja