VK3 jäsenposti


Tässä viestissä yhdistyksen uutisia kuluvalta viikolta.

LAUANTAINA TIILITEHTAALLA
Lauantaina pelataan Tiilitehtaalla. Ilmoittautuminen SuomiSportissa.
Kausimaksun maksaneet näkevät SuomiSport kalenterissa ilmoittautumisen. 
Muut voivat ilmoittautua täältä: https://www.suomisport.fi/events/40a8169a-10ce-4108-88b7-cc86bd8fc82b

Huomaa, että järjestelmän haasteiden vuoksi nämä ilmoittautumiset ovat kaksi erillistä eikä osallistujamäärät siirry ilmosta toiseen.

KAUSIMAKSU
Ohjeet kausimaksun hoitamiseen löydät täältä: 
https://www.turkusoft.fi/vuoden-2024-osallistumishinnat/

TULIKO JANO? EI HÄTÄÄ!
Jo huhtikuussa asiaan saadaan ratkaisu. Tiilitehtaalle tulee huhtikuussa limsa-automaatti, joka hoitaa tarjoilun. Palveluntarjoaja on Sinebrychoff, joka huolehtii laitteen kunnosta ja täyttämisestä. Me tarjoamme koneelle sähkön ja vastineeksi yhdistys saa myyntiprovisiota jokaisesta myydystä litrasta. Nyt voit juomalla tehdä hyvää.

Sopimusta tehdessä pidettiin tärkeänä muutamaa asiaa:
Työmäärän pitää vähentyä. 

Tiilitehtaalle on nyt tuotu käsipelillä juotavaa myyntiin, joka on ostettu milloin mistäkin marketista. Juomat eivät ole olleet optimilämpöisiä, valikoima on ollut välillä huono ja myynti on perustunut pelinvetäjien aktiivisuuteen. Limsakonetta huoltaa ja täyttää laitetoimittaja sekä kaikki rahaliikenne menee myös heidän kauttaan.

Myyntihintojen pitää olla järkeviä.

Kukaan ei halua ostaa ylihintaista limsaa, eikä me varsinkaan haluta sellaista myydä. Siksi hinnat ovat samat kuin normaalissa marketissa 2,5€ – 3,5€.

Myyntivalikoiman pitää olla järkevä.

Juomavalikoimaa päivitetään laitetoimittajan toimesta myyntidatan perusteella (jota automaatti lähettää netin yli). Ensimmäinen valikoima sisältää esimerkiksi Coca-Colan, Fantan, Muumi-limun, Batteryn, Poweraden jne… Mikäli jokin tuote ei myy kunnolla se vaihdetaan johonkin toiseen. Nerokasta!

Maksutapojen pitää olla järkevät.

Automaatissa on ainakin MobilePay ja maksukortti maksuvaihtoehtona. Luultavasti myös kolikot ja tekstiviesti.

Myyntitavoitteen pitää olla järkevä.

Meille asetettu myyntitavoite on 600 litraa vuodessa. Kokeillaan saavuttaa se!

Meidän tietojemme mukaan kenellekään airsoft-yhdistyksellä ei Suomessa ole omaa limsa-automaattia, vaikka mielestämme sellainen pitäisi olla jokaisella! 
Korjatkaa toki jos ollaan väärässä.

KAKSKERRAN MAANKÄYTTÖSOPIMUS PÖYDÄLLÄ
Kakskerran maankäyttösopimus loppui vuodenvaihteessa ja uusi on työpöydällä. Sopimuksen luonnos on saapunut ja nyt odottelemme viimeistä allekirjoitettua versiota saapuvaksi hetkenä minä hyvänsä.Uusi sopimus tulee olemaan voimassa 2028 loppuun. Kakskerran käyttöalueen koko on huikeat 31,8 hehtaaria!

YHDISTYS AIRSOFTR -PALVELUSSA
Välittäkäämme myös uutisia maailmalta, koska meitä kiinnostaa aina uudet tuulet ja asioiden kehittäminen. Turkulaiset kun eivät takamuksellaan viihdy…

Jos et ole jo kokeillut uutta palvelua nimeltä AIRSOFTR voit sitä nyt kokeilla. Turkusoft on palveluun tehnyt kentät ja mahdollisuuden liittyä Turkusoftin ryhmään.
Tapahtumat näkyvät tässä palvelussa joten pääseetkokeilemaan sen ominaisuuksia. Virallinen ilmoittautuminen pyörii kuitenkin  edelleen Kuulaportissa sekä SuomiSportissa!

Mitä erikoista Airsoftr:ssa, eli ärrässä sitten on?
Sen lisäksi, että saat oman asearsenaalisi listattua voit ilmoittaa ja ilmoittautua peleihin. Tapahtumat voivat näkyä kaikille tai vain ryhmän/joukkueen jäsenille. Näin ollen metsäpelit näkyvät ilman Turkusoft ryhmään kuulumista, mutta Tiilitehtaat vain ryhmäläisille.
Voit perustaa myös oman ryhmän, johon kaverit voivat liittyä.

Peleihin osallistumisesta saat kokemuspisteitä. Pisteet jäävät käyttäjäprofiiliin näkyville ja järjestäjät esimerkiksi jakaa osapuolia pelipäivänä tai asettaa osallistumisrajoja kokemuksen mukaan. Systeemi laskee myös osallistumisaikoja, eli voit seurata montako tuntia olet ollut peleissä.

Voit antaa pelaajista positiivista sekä negatiivista palautetta pelin jälkeen. Huomionarvoista on, että väärien ilmoitusten vähentämiseksi negatiivisen palautteen antamisesta menettää itsekin kokemuspisteitä – toki vähemmän kuin palautteen vastaanottaja. Jos joku osallistuja saa aina negatiivista palautetta saattaa järjestäjillä olla syytä reagoida asiaan jotenkin.

Selainpohjainen alusta ei löydy sovelluskaupoista, mutta siitä pystyy muutamalla klikkauksella tekemään appin itse.

Alustan kehittäjä Christian Enache on itsekin romanialainen airsoftaaja ja hän tuntuu olevan erityisen kiinnostunut kehittämään palvelua. Vastaukset kysymyksiin tulevat nopeasti. Tarve palvelulle syntyi ensiksi omalle joukkueelle ja sitten noin 100 hengen paikallisporukalle, jota pyörittävät.

Tulevaisuudessa on suunnitteilla ainakin Battlefield -peleistä tuttuja ”badgeja”, joita voi saada vaikka kun tiettyt osallistumiskerrat täyttyvät tai voitat AttackSense illassa jne…

Airsoftr ei maksa mitään ja siihen pääsee kirjautumaan Facebook-tunnuksilla.
Eikun kokeilemaan täältä: https://airsoftr.com/

MILQUEST PISTEPÖRSSI AUKI JA HAASTE ON HEITETTY!

Yhdistyksen entinen puheenjohtaja Hannu avasi MilQuest kuntohaasteen pistepörssin ja kotiutti ensimmäisenä suomalaisena sinisen tason Get It Done -merkin. Yhdistyksen nimissä, tottakai. Samalla yhdistys on haastanut Facebookissa ja Instagramissa muut yhdistykset ja porukat kiilaamaan meidät pois kärkisijalta! Muistetaan pitää omasta tasoituksesta huolta.

Lisätiedot jutusta löytyy nettisivuilta:
https://www.turkusoft.fi/milquest-haasteeseen-osallistuminen/

PIHASUUNNITTELUKILPAILU ON KÄYNNISSÄ

Tiilitehtaan pihasuunnittelukilpailu on edelleen käynnissä.
Infot nettisivuilta: https://www.turkusoft.fi/pihasuunnittelukilpailu-julki/