VK36 jäsenkirje


Terve,

Syksy on alkanut tapahtumantäyteisesti, joka näkyy myös pelikalenterissa. Tulossa on paljon viikkopelejä ja myös tapahtumia hieman erilaisella twistillä.
Tapahtumia järjestetään harrastajille, joten muistakaahan ilmoittautua mukaan Kuulaportissa!

Säästötilille tämän kuun talletus +200€

Säästötili on perustettu yhdistyksen puskuriksi, jos iskee hankalia aikoja tai muita haasteita, jotka koettelevat yhdistystä taloudellisesti, mutta toisaalta myös se on perustettu tulevaisuuden oman pelialueen hankintaa varten.

Yhdistyksen säästötilille on eilisessä hallituksen kokouksessa sovittu tehtäväksi 200€. Noin puolen vuoden aikana sivuun on saatu kerättyä noin 1300 euroa. 

Talletus pyritään tekemään kuukausittain ja se on 5-30% riippuen siitä miten hyvin pelit ja kioski on myynyt. Voit siis vaikuttaa tähän lukuun osallistumalla peleihin ja hankkimalla tarvikkeet yhdistyksen kioskista.

Jäsenmäärä tällä hetkellä

Yhdistyksen jäsenmäärä on tällä hetkellä 155 henkilöä. 

Koska jäsenmääriä ei listata mihinkään emme tiedä olemmeko Suomen suurin yhdistys, mutta uskallamme väittää, että olemme ainakin suurimpia.

Green Gas 10€ tarjous!

Nimrodin ja Nuprolin Green Gas kaasut 10€ pullo. (Norm. 12,9-14,9€). 
Tarjous voimassa niin kauan kun tavaraa riittää.

Vuokravarusteet tarjouksessa!

Tuo kaverisi/heilasi/vanhempasi/lapsesi/you name it kokeilemaan airsoftia. Tämän kuun ajan vuokravarustesettiin kuuluu myös pelimaksu. Varustesetti pelimaksulla 25€ (norm. 35€).

Miten homma toimii?

  1. Varaa varusteet ennakkoon https://www.turkusoft.fi/vuokravarusteet/
  2. Tule paikalle kaverin kanssa.
  3. Ilmoittaudu ja suorita pelimaksu. Näytä jäsenkorttiasi ja kerro pelinvetäjälle, että kaverisi säästää 10€ pelimaksun tällä kertaa.
  4. Kaverisi maksaa vuokravarusteet.
  5. Muista muistuttaa kaveriasi kuinka paljon hän säästi ansiostasi.

Tarjous on voimassa Itäharjun kentällä.

Ensiapulaukut pelinvetokasseihin

Meillä on tällä hetkellä 5 pelinvetokassia, joita kovaa vauhtia varustellaan.
Olemme saaneet yhden SPR:n airsoftiin koostaman ensiapulaukun (lahjoituksena), sekä hankkineet 5 pienempää ensiapusettiä, jotka tullaan muokkaamaan airsoftiin sopivaksi.

Laukkujen sisältö laitetaan nettisivuille, jotta myös muut airsoft-yhdistykset ja porukat voivat koostaa siitä omiin kasseihinsa hyvät paketit.

Lisäksi hankinnassa on kronometrit jokaiseen kassiin sekä pieni kokoelma kioskituotteita. Kassin sisällöstä päättää jokainen pelinvetäjä itse.

Itäharju MILSIM ja BRUTALITY 17.-18.9.

Jotain uutta ja erikoista on tulossa lähiviikkoina,  kun Itäharjulla järjesetetään superviikonloppu. Tutustu Kuulaportista seuraaviin tapahtumiin:

MILSIM https://www.kuulaportti.fi/?page=event&id=424

Ajatukseen, josta meidän tapahtuma on saanut pontta voi katsoa Taajuus airsoftin videolta, joka on tehty ASA:lla https://www.youtube.com/watch?v=erAwq-tB0K0 .

Maalimiehiä ja järjestäjiä pyydetään nostamaan rohkeasti kättä. Saadaan sitten mukava tilaisuus järjestettyä.

BRUTALITY https://www.kuulaportti.fi/?page=event&id=425

Erilaiset taidot, eriskummalliset tilanteet ja vaihtuvat radat, sekä vähän yleisön luomaa painetta? Kuulostaako mukavalta? Sitähän se on. Tule mukaan kisailemaan paremmuudesta, jonka lopputuloksen ratkaisee jokin muu kuin varustesetin hintalappu.

Turkusoftin pelejä YouTubessa

Jokapäivä uusi airsoft-video kotikentiltä! YouTubessa uusia videoita julkaisee Black Knight Airsoft omalla tilillään. Käy katsomassa löydätkö itsesi videoilta.

Linkki tiliin löytyy tästä: https://www.youtube.com/channel/UCP3QdkkesYZgZpqCBKqf6zw/videos

Pako Kakskerrasta 8.10.

On vuosi 2031. Viimeisten kymmenen vuoden aikana sään ääri-ilmiöt ovat lisääntyneet. Kuumat kesät, kylmät talvet ja lisääntyneet myrskyt ovat johtaneet yhteiskunnalliseen epävakauteen. Ruuan ja muiden resurssien vähyys koettelee yhteiskuntaa, ja paikoittain järjestys onkin romahtanut ja tehnyt tilaa kaaokselle. Vielä vakaat alueet pyrkivät eristämään itsensä suojatakseen yhteiskunnan viimeisiä rippeitä. Järjestyksen ja epäjärjestyksen välillä elää korruptio ja rikollisryhmittymät, jotka koittavat hyötyä tilanteesta parhaansa mukaan.

Pako Kakskerrasta on kokeellinen skenaario, jonka tarkoituksena on kokeilla taivuttaa Escape from Tarkovia airsoftiin. Pelaaja joutuu pelikentälle free-for-all -tilanteessa yksin tai kaverinsa kanssa, tarkoituksenaan kerätä kentältä materiaalia, suorittaa tehtäviä, parantaa varustustaan ja selviytyä romahtaneen yhteiskunan raunioilla. Haluatko pudottaa kaikki kilpailijat, yrittää puhua itsesi eteenpäin tai pettää kaverisi? Kaikki on mahdollista.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen Kuulaportissa: https://www.kuulaportti.fi/?page=event&id=474&lang=1

VXT – The Line tulossa 29.10.

Suositun VXT pelisarjan uusi osa tulossa jälleen. Tapahtumapaikkana Häämäki.

Tutustu tapahtumaan Kuulaportissa: https://www.kuulaportti.fi/?page=event&id=462

Vuosijuhla 18.11. TYY-saunalla

Olethan varannut jo perjantai-illan kalenteriin? Vietetään mukava ilta kohdaten jäsenistöä, palkiten ansioituneita, saunoen ja syöden. Ilmoittautumisen aukeamisesta tiedotetaan myöhemmin.

Oletko sitä mieltä, että kaverisi tarvitsisi tunnustusta? Laita viestiä puheenjohtaja @ turkusoft.fi , jossa kerrot kuka ja mistä kaverisi tulisi palkita.

Tiilitehtaasta väliaikatietoja

Byrokratian rattaat pyörivät hitaasti, mutta vaikuttavat pyörivän varmasti. Viimeisten kuukausien aikana Tiilitehdasta koskien on odotettu haitta-ainekartoitusta ja nyt viimeisimpänä odotettu rakennusviraston lausuntoa liittyen em. kartoitukseen.

Kaupungin tonttipuoli kokoustaa kuluvana perjantaina rakennusviraston kanssa liittyen aiheeseen, jonka jälkeen laativat sopimusluonnosta meille. Toivotaan, että päästäisiin sukkelaan tekemään uutta aluetta. Tällä hetkellä emme voi kuitenkaan kuin odottaa.

Ilmoittaudu aina pelinvetäjälle saapuessasi peleihin

Muista käydä ilmoittautumassa pelinvetäjälle myös metsäpeleissä, jotta saadaan kirjanpitoon oikeita lukuja. Pelinvetäjä kysyy oletko alle 13v, 13-19v vai yli 20v ja oletko yhdistyksen jäsen vai et.

Kysymys ei ole kiusantekoa vaan tärkeää tietoa, jolla yhdistys hakee kaupungin yhdistysavustusta. Osallistujamäärillä ja ikäluokilla on suuri merkitystä, kun avustusperusteita lasketaan.

Kaupungin yhdistysavustuksen jakoperusteisiin voi tutustua täältä:
https://www.turku.fi/sites/default/files/atoms/files/liikuntalautakunnan_avustusperiaatteet_2022.pdf

Turkusoft mukana Tukesin väri- ja muovikuulapelien turvallisuus viranomaisohjeen laatimisessa

Turvallisuus- ja kemikaalivirasto on Suomen työ- ja elinkeinoministeriön hallinnonalalla toimiva virasto. Tukes on valtakunnallinen lupa- ja valvontaviranomainen, joka edistää tuotteiden, palveluiden ja teollisen toiminnan turvallisuutta ja luotettavuutta.

Tukes laatii mm. viranomaisohjeistuksia eri toimialoille. Me olemme mukana antamassa kommenttia, että ohjeet eivät tulisi vain ylhäältä päin mielivaltaisesti vaan siten, että niissä olisi järkeä meidän kannalta.