VK37 tapahtumat


Kiitos menneen viikon tapahtumien järjestäjille sekä osallistujille. Kaikista tapahtumista saatiin hyvää palautetta ja saatiin positiivisia kokemuksia niin CQB- kuin metsäkentiltäkin. Yhdessä kun tehdään niin saadaan aina vähintään hyvä tulos.

Tässä kuluvan viikon tapahtumat.

TORSTAINA

Torstaisin yhdistyksen reserviläiset, eli Ressoft kokoontuu harjoittelemaan. Poppoon puuhamies Pate lähetti kaikille täysi-ikäisille varusmiespalveluksen suorittaneille yhdistyksen jäsenille kutsun tulla Tiilitehtaalle tutustumaan ja osallistumaan treeneihin 1800 – 2030. Tarjolla siis todellinen milsim-treeni kertoimella HC.
Varusteina tarvitset omat TST-varusteet, suojat ja replikat. Ilmoittautuminen ja lisäinfot sähköpostilla suoraan Patelle patrik.berghall[et]gmail.com .

PERJANTAINA

Loppuvuoden ajan perjantaisin löytyy Tiilitehtaalta pelit. Voit siis ilmoittautua jo kaikkiin peleihin ennakolta tai ilmoittautua vain yksittäiseen tapahtumaan. Näin yritetään saada säännöllisyyttä kalentereihin ja helpottaa järjestämistä sekä osallistumista.
Ilmoittautumislinkki perjantaille: https://www.suomisport.fi/events/14c675de-1ca9-49ad-a1bf-2223b2643c3d
Ilmoittautumislinkki kaikiin tapahtumiin: https://www.suomisport.fi/events/e9ad856a-c35f-41d7-807b-f4ffef19ee06

LAUANTAINA

Häämäellä mennään taas! 10 hengen minimi.
Ilmoittautuminen ja lisätiedot: https://www.kuulaportti.fi/?page=event&id=986

SUNNUNTAINA

Vielä kelpaa mennä metsässä, joten sunnuntaina myös Kakskerran saaristomaisemat tarjolla. Minimi 10 henkeä. https://www.kuulaportti.fi/?page=event&id=987

TULOSSA

  • Malechowin kansannousu 07.10.2023
  • Syyskokous 28.10.2023

TYÖN ALLA mm.

  • Kakskerran maankäyttösopimuksen uusiminen
  • Tiilitehtaan luvitus
  • Kakskerran maankäyttösopimuksen uusiminen
  • Tiilitehtaan luvitus