VK40 jäsenkirje


Hyvää alkanutta viikkoa,

Syksy tulla jolkottaa ja ensi kuun perästä se onkin jo joulukuu.
Tähän syksyyn mahtuu kuitenkin vielä paljon tekemistä. Yhdistyksen kannalta tärkein tapahtuma on syyskokous, mutta paljon muutakin on tarjolla.

SYYSKOKOUS 28.10.2023 TIILITEHTAALLA


Viime vuosikokouksessa kokoustaakkaa päätettiin keventää muuttamalla sääntömääräiset kokoukset yhdestä vuosikokouksesta syys- ja kevätkokoukseen.

Tulevassa syyskokouksessa käsitellään kuluneen toimintakauden raha-asioita sekä katsotaan miten toimintasuunnitelmaa saatiin toteutettua. Lisäksi valitan seuraavalle kaudelle uusi hallitus ja hyväksytään ensi vuoden budjetti, sekä toimintasuunnitelma.

Kaikki vuosimaksun 2023 maksaneet jäsenet ovat kutsuttuja kokoukseen. Jokaisella on yksi samanarvoinen ääni.
Syyskokouksen jälkeen järjestetään halloween-teemainen peli Tiilitehtaalla, johon kokoukseen osallistuneet (nimi osallistujaluettelossa) pääsevät ilmaiseksi.

Kaipaatko muutosta? Tunnetko sisälläsi palavaa poltetta? Haluatko tietää miksi juuri se kenttä, josta pidät, sai juuri makeita päivityksiä? Harmittaako kun juuri sinulle tärkeään asiaan ei ole puututtu? Nyt sinulla on oiva mahdollisuus tulla vaikuttamaan Turkusoftin ydinjoukkoon eli hallitukseen. Seuraava hallitus valitaan syyskokouksessa, jolloin sinäkin voit astua ehdolle eri hallituksen tehtäviin. Voit ilmiantaa itsesi ennakolta puheenjohtaja[et]turkusoft.fi tai nostaa kätesi kun asiaa kokouksessa kysytään.
P.S. Yhdistyksessä voit toimia aktiivisesti myös olematta hallituksen jäsen. Yhteistä asiaa tässä tehdään.

TORSTAINA


Ressoft treenaa oman aikataulunsa mukaisesti.

Mikäli reserviläistoiminta kiinnostaa ole yhteydessä vääpeli Berghälliin patrik.berghall[et]gmail.com .

PERJANTAINA


Tiilitehtaan vakiopäivä, eli normaalit perjantai-illan hulinat.
Ilmoittautuminen https://www.suomisport.fi/events/e9ad856a-c35f-41d7-807b-f4ffef19ee06

LAUANTAINA


Malechówin kansannousu 1944 on yhden päivän kestävä, toiseen maailmansotaan sijoittuva, Lwówin kansannousun inspiroima skenaariopeli. Kyseessä ei ole kilpailu tiputuksista, vaan eläytymispainoitteisesta pelistä, johon sekoittuvat LARP-tyylinen roolipelaaminen sekä taktinen hidastempoinen taisteleminen, jokaiselle löytyy jotakin. WW2-softauksen aloittelijat ovat erityisen tervetulleita!

Ilmoittautuminen ja lisätiedot Kuulaportissa: https://kuulaportti.fi/?page=event&id=923&lang=1

SUNNUNTAINA


Tiilitehtaan vitosenpäivä! Nyt jos koskaan kannattaa tulla katsomaan mitä puuhamiehet Tehtaalla ovat saaneet aikaiseksi, sillä yhdistys tarjoaa sinulle puolet pelimaksusta!
Osallistumismaksu on 5€ (norm. 10€).
Ilmoittautuminen Suomisportissa: https://www.suomisport.fi/events/3878b27d-f5e5-40ab-b8cd-2f0682f08871

MMETA

Loppuvuoden Tiilitehtaan perjantai-ilmot löydät täältä:
https://www.suomisport.fi/events/e9ad856a-c35f-41d7-807b-f4ffef19ee06