VK49 tapahtumat


Mukavia talvisia kelejä! Tässä pikainen pläjäys kuluvasta viikosta.

TEHTAALLE HANKITTIIN HARJAKONE

Harjakoneella saadaan joudutettua lumihommia talvella ja kerättyä hiekoitussepelit keväällä ja pidettyä väyliä parempana kuin käsinharjailemalla tai harjaamatta laisinkaan.
Harjakone nimettiin leikkisästi Suppo Taalasmaaksi. Pitäisiköhän teettää rallitarrat kylkeen?
Kone on Stigan SWS800, joka hankittiin erittäin vähän käytettynä Turun Miamista, eli Paraisilta palmujen alta.

Lumityöt on parasta, joten kiinnostaisiko sinua hoitaa Tehtaan ympäristöä ja masinoida lumenluontitalkoita? Ilmianna itsesi.

HALLITUS KOKOONTUU

Hallitus kokoontuu tänään maanantaina etänä ja Tiilitehtaalla.

SUNNUNTAINA PELIT TIILITEHTAALLA

Sunnuntaina pelataan pelikierron mukaisesti Tiilitehtaalla.

Ilmoittautuminen on nyt vähän kahdessa paikassa, koska vuodenvaihteessa mennään kausimaksuun.
Kausimaksu -ryhmään pystyt liittymäänSuomiSportissa täältä: https://www.suomisport.fi/events/d3a5a8dc-64c3-44b4-a29f-a414f03ccf43

Kun liityt kausimaksu ryhmään näet tulevat tapahtumakerrat SuomiSportin kalenterissa ja ilmoittaudut helposti mukaan klikkaamalla vihreää tai kertomalla ettet osallistu klikkaamalla punaista näppäintä.

Kausimaksu on 35€ ja se oikeuttaa ensi vuonna edullisempiin pelikertoihin ja vanhoihin ”jäsenetuihin”. Kausimaksu on voimassa tammikuun ensimmäisestä, jolloin myös pelimaksut päivittyvät.

2024 jäsenmaksu poistettiin syyskokouksessa kokonaan. Jäseneksi liittyminen ensi vuonna on helppoa, nopeaa ja ilmaista, joten Tiilitehtaalle pääsee helposti pelaamaan.

Kaikille muille kuin Kausimaksu ryhmään kuuluville tapahtumaan ilmoittautuminen on täällä: https://www.suomisport.fi/events/bc7d6fa7-01da-4aa9-b45a-04e8761bd688

Tiilitehtaan pelit ovat jäsenille ja kutsuvieraille.

ENSI VIIKON SUNNUNTAINA HÄÄMÄELLÄ

Pelikierron mukaisesti.

JOULUVIIKOLLA

Kuusenkaatajaiset Tiilitehtaalla. Stay tuned!

P.S.

Vähän haastavia nämä digijutut on, mutta toivotaan pitkämielisyyttä kaikilta. Tyypilliseen seuratoimintaan tehdyt systeemit eivät suoraan istu airsoftin käyttöön, mutta niiden käyttäminen auttaa niin monessa asiassa että kannattaa yrittää.