Vuoden 2022 jäsenmaksun päättää vuosikokous


Nyt on alkanut tulemaan tilille taas mitä eriskummallisimpia jäsenmaksuja, joten tässä muistutus kaikille.

Kuluvan vuoden jäsenmaksun päättää vuosikokous. Vuosikokous on tulevana lauantaina 12.2.2022. Kaikki jäsenmaksut tulevat tämän jälkeen sähköpostilaskuina, joissa on viitenumero. Muista käyttää viitenumeroa maksaessasi, jotta maksu kohdentuu oikein.

Mikäli internetin syövereistä löytyy vielä ”laita tilille rahaa missä viestissä oma nimesi” -ohjeita, niin nämä ovat vanhentunutta tietoa. Ilmoitelkaa näistä vaikka hallitus-postiin tai Discordissa niin korjataan pois – tulee myös huomioida, että esimerkiski vuoden 2018 ohje on 4 vuotta vanha, eikä siten päde nykypäivänä. Tarkuuttaa.

Tänä vuonna jäsenmaksun voi maksaa myös MobilePayllä, maksu- tai pelikortilla toimistolla tai pelinvetäjälle, mutta tällöin sinulla tulee olla näyttää vuoden 2021 jäsenkortti.

Käyttäkää muutenkin aina MobilePay viesteissä jotain maksua kuvaavaa viestiä. Se helpottaa noin 500% kirjanpidollista työtä ja säästää hermoja.

TLDR;
– Jäsenmaksuohjeet tulee sähköpostiin vuosikokouksen JÄLKEEN
– Maksa sähköpostilaskut AINA viitenumerolla
– Tänä vuonna jäsenmaksun voi maksaa pelinvetäjälle, mutta TARVITSET vuoden 2021 jäsenkortin
– Jäsenhakemukset tehdään tänäkin vuonna netissä ja hallituksen käsiteltyä jäsenhakemus maksuohjeet tulee sähköpostilla.

Tattista! Nähdään vuosikokouksessa,
Hannu Hänninen
Kirstunvartija