Vuokrarästit 2020


Pelin kuvaus

Syksyllä yhdistyksellä on useampia pikkuskenaarioita ja Itäharjulla järjestettävä Vuokrarästit avaa pakan.
Vuokranantajat haluavat omansa, vuokralaiset haluavat omansa takaisin ja molempia auttamassa on Itäharjun yhteispankin henkilökunta palveluineen.
Päivänmittaisessa pelissä pelataan kolme erää. Kyseessä ei ole kuitenkaan pelkkä yksittäinen pelimuoto per erä vaan pelin sisälle on kätketty lisämausteeksi pelejä ja tavoitteita, joilla on merkitystä lopputulokseen.
Aikataulu

10:30 Ilmoittautuminen aukeaa
10:45 Kronopiste aukeaa
11:45 Turvallisuus ja pelibriiffi
12:00 Peli käy! 1. erä
13:15 Peli käy! 2. erä
14:30 Peli käy! 3. erä
16:00 Peli ohi!
16:30 Alue sulkeutuu

Tapahtuma järjestetään 04.10.2020


Järjestäjä varaa oikeuden muutoksiin.

1. Erä
Vuokrarästejä on kertynyt ja vuokranantajat haluavat omansa takaisin. Avoimet ovet eivät ole kuitenkaan itsestäänselvyys. Jokainen nurkka kannattaa myös koluta, sillä omaisuutta on kaikkialla.
Pidä kuitenkin omasta omaisuudestasi huolta, sillä pankki aukeaa vasta kolmannessa erässä. Puhelimella otettavat pikavipit auttavat pelinkulussa, mutta muista, että velat pitää aina maksaa.

–Erätauko 15 min– Henkilökohtaisen huollon aika.

2. Erä
Onko valtatasapaino muuttunut? Vuokralaiset ovat kyllästyneet vuokranantajien anarkistiseen toimintaan ja päättävät antaa samalla mitalla takaisin. Itäharjun Yhteispankin Pikavippi-linja auttaa mielellään molempia osapuolia.

–Erätauko 15 min–

3. Erä

Nyt on aika maksaa velat! Itäharjun yhteispankki aukeaa kolmannessa erässä ja oman omaisuuden tallettaminen on mahdollista.
Pankkia et voi ryöstää, mutta pankin asiakkaat voit. Selkkaukset Itäharjun yhteispankissa eivät ole harvinaisia, joten välikohtauksen sattuessa pankki sulkeutuu aina hetkeksi.
Tallettaessa harkkoja muista noudattaa virkailijan ohjeita ja varaudu kertomaan harkkojen alkuperästä. Tarvitsetko talletuksesta kuitin? Onko kysyttävää pankkiasioista? Pikavippi-linja palvelee edelleen.


Pukukoodi

Ei ole. Pukeutuminen Itäharjulaiseksi vuokralaiseksi tai kapitalistiseksi vuokranantajaksi on helppoa (ja sallittua). Osapuolet erotetaan toisistaan hihanauhoin (keltainen ja punainen).


Esimerkiksi Toriparkki työmaan rividuunari vuokralaisena ja dollarihymyllä silinteripäässä ajeleva Kroisos vuokranantajana.

Pelisäännöt
Turku Airsoftin säännöt https://www.turkusoft.fi/saannot/ . Itäharjulla tehoraja on 1,2J. Vain kertatuli (semi-only).


Vuokravälineet

Tarvitsetko vuokravälineet peliä varten? 
Hinta 15 euroa
Varusteet ja käyttöopastus odottavat sinua pelipaikalla.
Lisätiedot jasenrekisteri@turkusoft.fi

PIkavippiluuri