Pelialueet


Kakskerta

Kakskerta on yhdistyksen pääasiallinen pelialue. Se sijaitsee Turussa, Kakskerran saarella.

Osoite Kakskerrantie 1033

Pelialueella on biokuulapakko!

Maasto

Kakskerran maasto on hyvin suomalaisen saariston näköistä. Korkeuseroja on paljon, joka antaa ns. monitasoiset pelimahdollisuudet. Metsäalueet ovat pitkälti sekametsää.

Olemme myös rakentaneet alueelle kevyitä puurakennuksia, jotka ovat tehty alueelle maanomistajan luvalla. Rakennamme alueelle joka vuosi lisää pieniä rakenteita talkoilla.

Ajo-ohje

Pelialueen tuntumaan pääsee paikallisliikenteen bussilla numero 15.

Autolla tullessa Turun suunnasta reitti kulkee Stålarminkatua pitkin Hirvensaloon, josta Kakskerrantietä pitkin jatketaan pelialueen pysäköintipaikalle.

Ilmakuva kakskerran pysäköintialue

Ilmakuva kakskerran pysäköintialue

Pysäköintipaikka on Kakskerran sillan jälkeen nousevan mäen päällä, tien vasemmalla puolella.

Pelialue on pysäköintipaikkaa vastapäätä tien toisella puolella. Kulku pelialueelle tapahtuu metsän reunassa näkyvää polkua pitkin.

kakskerran pelialueen sisäänkäynti

kakskerran pelialueen sisäänkäynti

 

Raisio

Raision pelialue on yhdistyksen toinen pelipaikka. Pelialue sijaitsee Raisiossa, Tanssilava Huvilinnun läheisyydessä.

Osoite Linnuksentie 39

Pelialueella on biokuulapakko!

Maasto

Pelialue koostuu kolmesta selkeästi erityyppisestä alueesta, joista yksi jää aluetta jakavan tien toiselle puolen.

Pelialueen maasto on sekametsäistä ja osittain aukeaa. Alueen reunoilla olevat pelialueet koostuvat sekametsän lisäksi kallioisista osuuksista.

Ajo-ohje

Autolla Turun suunnasta tullessa reitti kulkee 8-tietä pitkin Raisioon, josta noustaan Kustavintielle (Tie 192). Tietä jatketaan Raision aluesairaalan ohitse, jonka jälkeen käännytään oikealle Maskuntielle (Piuha). Maskuntietä ajetaan noin 1,2km, jonka jälkeen käännytään oikealle Linnuksentielle.

pysäköinti_raisio – ilmakuva
Ilmakuva Raision pysäköinti alueesta

Pelialueen offgamen sijainti sovitaan yleensä erikseen.

Raision alueen sisäänkäynti
Raision Pelialueen sisäänkäynti

Itäharju

 

Itäharjun pelialue on yhdistyksen ensimmäinen rakennetun ympäristön pelialue, joka sijaitsee Itäharjun teollisuusalueella.

Osoite on Ilmarisenkatu 6.

Pelialueella on biokuulapakko!

Huom! Alueen keskeisen sijainnin vuoksi, on erityisen tärkeää kuljettaa pelivälineet alueelle kasseissa, piilossa ohikulkijoilta sekä käyttää maalaisjärkeä alueella toimiessaan!

 

Maasto

Pelialue koostuu kolmesta rakennuksesta, sekä niiden väliin jäävästä piha-alueesta. Alueen suurin rakennus Karjakadun ja Ilmarisenkadun varressa on kaksikerroksinen melko avointa teollisuushallia. Toinen Ilmarisenkadun varressa sijaitsevista taloista on asuinarakennus, jossa on kaksi asuntoa sekä toimistotila, niin ikään kahdessa kerroksessa. Kolmas rakennus on kaksikerroksinen piha-rakennus, joka on sisältä hyvin avoin.

Ajo-ohje

Paikallisliikenteen linja 32 sekä 42 tulevat aivan pelialueen lähelle Kalevantien varteen.

Autolla käänny Kalevantieltä Itäharjun Lidlin kohdalta, pelialue on tien oikealla puolella. Erillistä pysäköintiä alueella ei ole, mutta Ilmarisenkadulle voi pysäköidä vapaasti autoja liikennesääntöjä noudattaen. Pelialueen pohjoispuolella on maksullinen pysäköintialue.
 

 

Vuokraa Itäharjun pelialue omaan käyttöön! 

Itäharjun pelialuetta voi vuokrata omaan käyttöön. Turku Airsoft ryn jäsenille hinta on 50 € ja muille 150 €. Vuokra on päivävuokra ja alueella on paikalla aina yhdistyksen edustaja valvomassa alueen käyttöä. 

Voimme myös järjestää pelit sekä vuokravälineet ryhmille, ole yhteydessä sähköpostitse ja pyydä tarjouspyyntö!