Pelialueet


Löydät pelialueista lisätietoja klikkaamalla otsikoita! 

Kakskerta

Kakskerta on yhdistyksen toinen pääasiallinen metsäpelialue. Se sijaitsee Turussa, Kakskerran saarella. Pelialue koostuu vaihtelevasta metsämaastosta, jossa on paljon korkeuseroja sekä kaksi rakennettua kyläaluetta. 

Osoite Kakskerrantie 1033

Pelialueella on biokuulapakko!

Itäharju

Itäharjun pelialue on yhdistyksen ensimmäinen rakennetun ympäristön pelialue, joka sijaitsee Itäharjun teollisuusalueella.

Osoite on Ilmarisenkatu 6.

Pelialueella on biokuulapakko!

Huom! Alueen keskeisen sijainnin vuoksi, on erityisen tärkeää kuljettaa pelivälineet alueelle kasseissa, piilossa ohikulkijoilta sekä käyttää maalaisjärkeä alueella toimiessaan!

Häämäki

Häämäen pelialue on Turun seudun harrastajille tuttu, mutta Turku Airsoftille tuore lisäys pelikenttiin! Pelialue sijaitsee Turun ja Kaarinan rajalla, lähellä Ravattulaa. Pelialueen jakaa sähkölinja, jonka alla on avonaisempaa maastoa. Sähkölinjan pohjoispuolella on avonaisempaa metsää sekä muutamia tukikohtia, kun taas sähkölinjan eteläpuoli on tihempää metsää. 

Osoite Särväntie 60

Pelialueella on biokuulapakko!

Raisio

Raision pelialue on yhdistyksen kolmas metsäpelipaikka. Pelialue sijaitsee Raisiossa, Tanssilava Huvilinnun läheisyydessä. Pelialue koostuu tanssilavan ympäristössä olevista metsäalueista. Vaihtelevat metsät tarjoaa tilaa isoimmillekkin peleille. Pelialue on melko harvassa käytössä, sillä alueella on jonkin verran muutakin käyttöä. 

Osoite Linnuksentie 39

Pelialueella on biokuulapakko!