Yhdistys


Mikä?

Turkusoft (Turku Airsoft ry.) on vuonna 2004 perustettu voittoa tavoittelematon, poliittisesti ja aatteellisesti sitoutumaton, Turussa ja sen ympäristössä toimiva yhdistys. Yhdistys toimii harrastajilta harrastajille -pohjalta, eli kaikki aktiivisesti toiminnassa mukana olevat harrastavat myös airsoftia ja tekevät tätä vapaaehtoisesti. Yhdistyksen pyrkimyksenä on kehittää airsoftia Turussa ja koko Suomessa, sekä tarjota harrastajille mahdollisuus harrastaa mahdollisimman monipuolisesti ja turvallisesti.

Miten?

Ajatus yhdistyksen perustamisesta lähti liikkeelle pelipaikkoja ja niiden lupia koskeneen keskustelun seurauksena. Kuusitoista vuotta sen jälkeen Turkusoftilla on kaksi aktiivista pelialuetta; Kakskerta, Häämäki ja uutena työn alla oleva Kärsämäen Toimintaurheilukeskus Tiilitehdas.

Yhdistys järjestää viikkopelejä, suurempia skenaariopelejä sekä muita tapahtumia kuten lajiesittelyitä tai kirpputoreja ja pyrkii tuomaan lajia esille ja tutuksi uusille harrastajille.

Turkusoft panostaa erityisesti nuoriin harrastajiin ja pelien turvallisuuteen. Kaikki ovat tervetulleita osallistumaan.
Ajatuksenamme onkin toimia junioriurheilusta tutulla ”kaikki pelaa” mentaliteetilla, jossa harrastamisen edellytykset pyritään luomaan mahdollisimman monelle mahdollisimman helpolla ikään, sukupuoleen, taitotasoon tai varusteisiin katsomatta.

Hallitus ja puuhamiehet

Hallitus

Turku Airsoft ry:llä on oma hallituksena, joka toimii Turkusoftin päättävänä toimielimenä.
Hallituksen valitsee yhdistyksen jäsenistö alkuvuodesta vuosikokouksessa.

Hallituksen kokoonpano 2023
Puheenjohtaja: Hannu Hänninen

Hallituksen jäsenet:
Rami Moilanen, Nikolai Nerg, Mika Honkaranta, Mikael Koppe, Juha-Markus Ala-Kankare, Henri Pakarinen, Jesse Levander

Varalla:
Risto Kastepohja, Pasi Turunen, Markus Lundell

Puuhamiehet

Yhdistyksessä on myös aktiiviharrastajia, jotka haluavat kehittää harrastustaan  ja auttaa yhdistyksen toiminnassa. Heitä kutsutaan puuhamiehiksi. Puuhamiesten pääasiallinen toiminta on viikonloppupelien järjestäminen ja niiden sujuvuuden valvominen. Puuhamiehiä käytetään myöskin suurempien pelien järjestelyissä ja pelialueiden asioissa. Mikäli haluat puuhamieheksi, ota yhteyttä hallituksen jäseniin Discordilla, peleissä tai sähköpostilla!

Yhteystiedot

Puheenjohtaja puheenjohtaja [ät]turkusoft.fi
Taloudenhoitaja/jäsenrekisteri jasenrekisteri [ät]turkusoft.fi