Mikä?

Turkusoft (Turku Airsoft ry.) on vuonna 2004 perustettu voittoa tavoittelematon, poliittisesti ja aatteellisesti sitoutumaton, Turussa ja sen ympäristössä toimiva yhdistys. Yhdistys toimii harrastajilta harrastajille -pohjalta, eli kaikki aktiivisesti toiminnassa mukana olevat harrastavat myös airsoftia ja tekevät tätä vapaaehtoisesti. Yhdistyksen pyrkimyksenä on kehittää airsoftia Turussa ja koko Suomessa, sekä tarjota harrastajille mahdollisuus harrastaa mahdollisimman monipuolisesti ja turvallisesti.

Miten?

Ajatus yhdistyksen perustamisesta lähti liikkeelle pelipaikkoja ja niiden lupia koskeneen keskustelun seurauksena. Kuusitoista vuotta sen jälkeen Turkusoftilla on kolme aktiivista pelialuetta; Kakskerta, Itäharju ja Häämäki.

Yhdistys järjestää viikkopelejä, suurempia skenaariopelejä sekä muita tapahtumia kuten lajiesittelyitä tai kirpputoreja ja pyrkii tuomaan lajia esille ja tutuksi uusille harrastajille.

Turkusoft panostaa erityisesti nuoriin harrastajiin ja pelien turvallisuuteen. Kaikki ovat tervetulleita osallistumaan.
Ajatuksenamme onkin toimia junioriurheilusta tutulla ”kaikki pelaa” mentaliteetilla, jossa harrastamisen edellytykset pyritään luomaan mahdollisimman monelle mahdollisimman helpolla ikään, sukupuoleen, taitotasoon tai varusteisiin katsomatta.

Hallitus ja puuhamiehet

Hallitus

Turku Airsoft ry:llä on oma hallituksena, joka toimii Turkusoftin päättävänä toimielimenä.
Hallituksen valitsee yhdistyksen jäsenistö alkuvuodesta vuosikokouksessa.

Hallituksen kokoonpano 2022
Puheenjohtaja: Hannu Hänninen
Varapuheenjohtaja: Markus Lundell
Sihteeri: Rami Moilanen
Rahastonhoitaja: Nikolai Nerg
Ratamestari: Juha-Markus Ala-Kankare
Pelit ja tapahtumat: Mikael Koppe
Varajäsen: Risto Kastepohja
Varajäsen: Mika Honkaranta

Puuhamiehet

Yhdistyksessä on myös aktiiviharrastajia, jotka haluavat kehittää harrastustaan  ja auttaa yhdistyksen toiminnassa. Heitä kutsutaan puuhamiehiksi. Puuhamiesten pääasiallinen toiminta on viikonloppupelien järjestäminen ja niiden sujuvuuden valvominen. Puuhamiehiä käytetään myöskin suurempien pelien järjestelyissä ja pelialueiden asioissa. Mikäli haluat puuhamieheksi, ota yhteyttä hallituksen jäseniin Discordilla, peleissä tai sähköpostilla!

Turku airsoft Puuhamiehiä

Turku Airsoft ry:n Hallituksen jäseniä ja puuhamiehiä vuosien takaata.

Toimisto:
Turku Airsoft ry / co. Business Hotel Navigare
Kalevantie 25
20520 TURKU

Sähköpostiosoitteet
Puheenjohtaja puheenjohtaja [ät]turkusoft.fi
Varapuheenjohtaja hallitus [ät]turkusoft.fi
Taloudenhoitaja/jäsenrekisteri jasenrekisteri [ät]turkusoft.fi
Sihteeri sihteeri [ät]turkusoft.fi
Pelit ja tapahtumat pelit [ät] turkusoft.fi