Tärkeää jäsentietoa 2023


Tervehdys jäsenet!

Vuosi on vaihtunut ja uusi vuosi tuo tullessaan muutoksia jäsenasioihin. Tässä tiedotteessa kerromme, miten jäsenmaksut ja jäsenrekisteriasiat hoidetaan jatkossa.

Olemme viime vuoden alusta aloittaneet siirtymisen Suomisport-palveluun ja tänä vuonna sinne pyritään menemään aktiivisesti. Tämä siirtyminen helpottaa yhdistyksen hallinnollista taakkaa ja virtaviivaistaa toimintaamme helpommaksi. Tähän tarkoitukseen Suomisport on todella hyvä.

Rekisteröidy Suomisportin käyttäjäksi. Tämän jälkeen haet jäsenenä alla olevasta linkistä jäsenyyttä Suomisportissa. Kun olet hakenut jäsenyyttä, niin tarkistamme, että olet tällä hetkellä jäsen, jonka jälkeen hyväksymme hakemuksesi. Tämän jälkeen pääset maksamaan jäsenmaksun 35€, jonka jälkeen sinulla on voimassa oleva jäsenyys kuluvalle vuodelle. https://seurat.suomisport.fi/invite/ab64d52c-1583-4326-9c68-eaf5eb16eb57

Suomisport-sivujen kautta tai sovelluksesta näet jäsenkorttisi, josta näet jäsenedut. Jäsenkortti toimii todistuksena jäsenyydestä, joten näytäthän jäsenkorttisi ilmoittautumisen yhteydessä tai kun pelinjärjestäjä sitä kyselee. Jos et kykene näyttämään jäsenkorttia, niin pelinjärjestäjä ei voi antaa sinulle kuuluvia jäsenetuja.

SuomiSportissa ilmoittaudutaan myös vain jäsenistölle tarkoitettuihin peleihin ja tapahtumiin. Kuulaportista löytyy kaikille tarkoitetut tilaisuudet.

Olemme tehneet Suomisport:sta erillisen tietosuojaselosteen, joka löytyy nettisivuilta: https://www.turkusoft.fi/yhdistys/tietosuojaseloste/

Siirrymme kokonaan Suomisport-palveluun jäsenrekisterin osalta vuonna 2024. Tämä vuosi menee jäsenrekisterin siirtämisessä, joten Yhdistysavain palvelun kautta lähetetään vielä mm. jäsenpostia yms. jonka jälkeen sieltä poistetaan kaikki tiedot.

Huomaa, että emme voi lisätä teitä Suomisporttiinm vaan jokaisen jäsenen on tehtävä se itse!

Mistä jäsenmaksu löytyy Suomisportissa? Katso vinkkivideo täältä:

https://capture.dropbox.com/Kczyiee72qBbRoXH