Kuusenkaatajaiset Itäharjulla 26.12.2021


Joulupelit Itäharjulla, jossa jäsenistö pääsee kohtaamaan toisiaan mukavissa tunnelmissa ja testailemaan jouluna saatuja varusteitaan. Tilaisuus on avoin kaikille pääsylipun ostaneille – mikäli rajoitukset muuttuvat jäsenistö on priorisoituna.

Ilmoittautuminen aukeaa Kuulaportissa 1.12.2021 kello 00:00. Linkki Kuulaporttiin tässä (aukeaa uuteen ikkunaan).

Aluetta somistetaan joulutunnelmaan ja pelin teemaan sopivaksi. Hytistä ei offarilla tarvitse ja tarjolla on glögiä, joulutorttuja sekä joulupipareita (toimistolla edeltävänä yönä valmistettuja tietysti). Tarjoilut kuuluu lipun hintaan.

Aikataulu

  • Portit auki 10:00
  • Lopetetaan 15:00

Tarina

Punainen osapuoli, eli Joulumaalaiset ovat sitä mieltä että kalenterivuoden tärkein juhlapyhä on joulu. Tämä on johtanut jo pitkään kiristyneisiin väleihin keltaisen joukkueen eli Passioineiden kanssa. Passionit ovat sitä mieltä, että vuoden tärkein juhlapyhä on pääsiäinen. Välit ovat vuosien saatossa kiristyneet ja ovat nyt kärjistyneet avoimeksi konfliktiksi.

Joulupyhien symboliksi vuosien saatossa muodostunut ns. Joulupukin kuumalinja kulkee ei-kenenkään-maalla Itäharjulla. Tämä Joulumaalle tärkeä data- ja viestintälinja pitää muuten eristäytyneen kansan yhteyksissä ulkomaailmaan. Ilman tätä tärkeää yhteyttä Joulumaa asukkaineen jää eristyksiin ja joulu unohtuu kalenterista. Tämä on siis juuri se mihin Passionit pyrkivät.

Tule ratkaisemaan tämä pitkään jatkunut konflikti.

Säännöt


Pelissä käytetään Turku Airsoft ry:n pelisääntöjä. Säännöt löytyy täältä (aukeaa uuteen ikkunaan).

Osapuolijako

Eläytymistä ja pukeutumista toivotaan. Osapuolijako tehdään kuitenkin pelipaikalla, mutta asusteet saattaa vaikuttaa sijoitukseen.

Mitä tämä kaikki maksaa?


Ei juuri yhtään mitään, eli jäsenistölle normaalin pelimaksun 5€ ja vieraille 10€.