Turkusoftin jäsenkirje 08/22


Terve,

Kesälomat ja -työt alkavat olemaan itse kullakin vähitellen takanapäin. Tämä tarkoittaa myös sitä, että paikallisyhdistyksen omat tilaisuudet alkavat ottamaan pelikalenterissa jälleen sijaa.

Tässä jäsenkirjeessä tärkeitä linkkejä tuleviin tilaisuuksiin, kioskin tarjous ja väliaikatietoa uudesta kentästä.

Kioskin kuulatarjous!

Kaikki Tippmann kuulat kioskista BLS-kuulan hinnalla. Tarjous on voimassa niin kauan kuin kuulia riittää.

Itäharju MILSIM ja BRUTALITY 17.-18.9.2022

Itäharju MILSIM peleissä operaattorit pelaavat maaliosastoa vastaan neljässä erilaisessa skenaariossa. Pelit ovat eläytymispainoitteisia, hidastempoisia ja pyrkivät realismiin! Tämä on hyvä pitää mielessä, kun varustaudut ja asennoidut peleihin.

Kysymyksissä, ehdotuksissa ja hypetyksissä voit käyttää Turku Airsoft ry:n discord-palvelinta https://discord.gg/QYXgzuA3WR  

Mikäli olet kiinnostunut toimimaan maaliosastossa, ota yhteyttä pelinjohtoon. Helpoiten yhteyden saa Discordista. 

Lisätiedot Kuulaportista TÄSTÄ.

Itäharju BRUTALITYssä jokainen pääsee testaamaan ampumataitojaan äärimmilleen viedyillä radoilla! Kilpailu yhdistelee airsoftia, practical-ammuntaa ja sovellettua reserviläisammuntaa, tässä ennennäkemättömässä kokonaisuudessa! Radoilla ammutaan perinteisiä sekä elektronisia AttackSense tauluja, suoritetaan muita haasteita ja pyritään saamaan mahdollisimman nopea aika radasta. 
Kahden radan yhteistulos ratkaisee, kärkikastin kanssa ratkaisee finaalikierros. 

Kilpailla voi kahdessa sarjassa, vapaammassa jokamiessarjassa tai operaattorisarjassa. Molemmat suorittaa samat radat, mutta operaattorisarjassa radalla on hieman lisäesteitä ja käytetään kiväärin lisäksi myös pistoolia. 

Kilpailuun mahtuu mukaan enintään 20 kilpailijaa.

Lisätiedot Kuulaportista TÄSTÄ.

Torstain Itäharjulla pistoolipelit 25.8.2022

Viime vuonna suurta suosiota saanut erikoispäivä tulee taas. Onkin aika kaivaa pistoolit kaapista ja kaikenlaiset muut vemppuhärvelit ja lähteä metsästämään niitä muistoja mitä alkuaikoina koettiin.

Kyseessä on normaalit pelit, mutta pelissä on sallittua käyttää vain pistooleja ja muita jousitoimisia aseita. 

Ilmoittautuminen Kuulaportista TÄSTÄ,

Kaupunki on aloittanut uuden pelialueen sopimuksen luonnostelun
 

Turku on aloittanut uuden harjoitusalueen sopimuksen luonnostelun. Tähän tilanteeseen on päästy yhdistyksen määrätietoisella lähes koko kuluneen vuoden kestäneellä selvitystyöllä. Työhön on kuulunut erilaisia katselmuksia alueella, sekä viranomaisten kanssa käytyjä keskusteluita.

Tavoitteena on muuttaa teollisuuskäytössä ollut rakennus tontteineen urheilualueeksi ja tähän pääsemiseksi on kuultu mm. Aluehallintovirastoa, ELY-keskusta, Tukesia, palotarkastajaa, rakennustarkastajaa, terveystarkastajaa, tontti- ja maankäyttöviranomaisia ja muita vastaavia tahoja. On  ollut mukava huomata, että viranomaistahoista ketään ei ole tähän mennessä ollut meidän projektia vastaan – päinvastoin.

Työ on vienyt jo tovin, mutta tulee muistaa, että yksikään airsoft-yhdistys ei ole tällaista projektia Suomessa tehnyt. Kaikki pitää siis keksiä alusta alkaen itse. Mehän emme halua, että muut joutuvat samanlaiseen ryöpytykseen niin olemme päättäneet koostaa ohjeistuksen siitä miten projekti on toteutettu. Tämä ohjeistus tulee saataville kaikille airsoft-yhdistyksille ja samanhenkisille toimijoille. 
Lisäksi haaveissa on tehdä seurantadokumentti alueen tekemisestä.

Jäsenenä kuulet ensimmäisenä miten Tiilitehdas projekti etenee.

Vuosijuhla järjestetään perjantaina 18.11.

Muista merkata vuosijuhla kalenteriisi hyvissä ajoin. Luvassa on hyvässä seurassa saunomista ja jutustelua sekä mutustelua. 

Onko sinulle mielessä jokin kunniamaininta tai palkintokategoria, joka pitäisi ehdottomasti jakaa vuosijuhlassa? Kerro siitä niin lisätään listaan.
 

Myöhemmin syksyllä laitetaan lomake esille, jossa jokainen voi ehdottaa erilaisiin kategorioihin kunniamainan tai palkinnon saajaa. Kenellä esimerkiksi kuuluu vuoden kallein kuula (varustepalkinto) tai kenelle vuoden kallein metri (virityspalkinto)?

VXT – The line tulossa syksyllä!

Valkyries X Turkusoft, eli VXT-pelisarjan uusi osa on tulossa syksyllä. Tässä skenaariossa mähistään niin, että sankaritarinoita voidaan kuunnella seuraavat vuodet offareilla. Lisätietoa tulossa pian!

Sportti-ID tulossa

Ensi vuonna siirrytään jäsenmaksuissa ja jäsenkorteissa digiaikaan. Samalla parannetaan tietoturvaa sekä tehdään tapahtumien ja jäsenrekisterin hallinnoinnista, sekä jäsenistölle viestinnästä helpompaa.

Yhdistys ottaakin käyttöön Sportti-ID nimisen palvelun, joka on jo monella urheiluseuralla ja -yhdistyksellä käytössä. Tämän vuoksi palvelu voikin olla jo monella valmiiksi käytössä.

Sportti-ID seuraa jokaisen (tai vanhemman) puhelimessa mukana ja sitä kautta voi hoitaa esimerkiksi jäsenmaksunsa niin, että saat jäsenkortin välittömästi.

Yhdistys taas pystyy hakemaan SuomiSport palvelusta erilaisia avustuksia, sekä käyttämään palvelun tuomia työkaluja yhdistystoiminnassa. Turkusoft on esimerkiksi lähtenyt mukaan Tähtiseura hankkeeseen. Tähtiseura-ohjelmasta voit lukea TÄSTÄ.

Yhdistyksen jäsenlistoille pääset liittymään nyt täältä: https://seurat.suomisport.fi/invite/ea45ef20-f9a5-46b7-9aa5-ed6d0847554c
Paljoa ei vielä löydy, mutta testikäytön kautta saadaan lapsukset ajoissa selville.